De LadiesRun Goes 2018 was een doorslaand succes. Er waren geen wanklanken en iedereen heeft zich uitstekend vermaakt.

Alleen viel het aantal deelneemsters wat tegen, t.w. ruim 360. De organisatie vermoedt, dat dat te maken heeft met de verschuiving van de LadiesRun van de zondag naar de zaterdag. “Op zaterdagen hebben toch veel mensen wat anders te doen, méér dan op zondagen”.

Het programma was opnieuw lekker vol. Er waren twee lopen voor de kleinsten (750 m en 1250 m). Voor de junioren en de volwassenen was er ook voldoende keus: 5, 7½ en 10 km, plus een bedrijvenloop. Start en finish waren dit jaar niet in de grote sportzaal van het Omnium, maar buiten achter het Omnium.

De opbrengsten van de run gaan naar de goede doelen van de Roparun 2018, ten bate van mensen met kanker in de laatste fase van hun leven. De organisatie van de LadiesRun Goes 2018 was in handen van Omnium, AV’56, Roparunteam Worstel en Kom Boven, Cios en Goes Marketing.

Bij een lifestyle-evenement als de LadiesRun zijn de uitslagen van minder belang, ook al is er een wedstrijdelement. De uitslagen zijn te vinden op de website www.ladiesrungoes.nl. In de ranglijsten komen veel AV’56’ers voor. Op de site zijn ook foto’s te vinden. Die staan trouwens ook op onze eigen site.

 

FOTO: Dit meisje kwam tijdens de 750 m lelijk ten val. Maar door de goede zorgen en de troostende woorden van papa kon ze de afstand toch vlot uitlopen. De medaille was ongetwijfeld een mooie pleister op de wonde!  (Foto: Huib Boogert).

 

FOTO: Curieuze kleding bij een van de bedrijventeams.

 

 

 

Share this post