De Grote Club Actie van dit jaar loopt op zijn einde! Uiterlijk op 11 november a.s. moeten de lotenboekjes zijn ingeleverd (in de bekende doos-met-gleuf in de kantine of in de brievenbus van Rooseveltstede 66). Wie zijn of haar boekje nog wil ‘leegverkopen’, moet nu aan de eindsprint beginnen! 

Na 11 november zijn er ook nog wel loten te koop, maar dan uitsluitend digitaal. Tot en met 22 november kunnen nog loten worden gekocht via www.clubactie.nl/actie/goeseatletiekverenigingav56 . Klikken op de rode button ‘Steun ons’.

Zoals bekend kosten de loten 3 euro per stuk. Het aantrekkelijke van de Grote Club Actie voor verenigingen is, dat maar liefst 2,40 euro (=80%) rechtstreeks in de clubkas vloeit. De penningmeester zal dus erg blij zijn met hoge verkoopcijfers.

De opbrengst wordt overigens bestemd voor materiaal, een kamp, clinics en een feestje voor onze jeugdleden. Daar hebben ze recht op, omdat zij doorgaans het leeuwendeel van de loten verkopen.  


Herinneringen aan Paul Pieters

Bij AV’56 heeft de Grote Club Actie dit jaar een heel bijzondere gevoelswaarde. Vele, vele jaren verzorgde ons erelid Paul Pieters de actie tot in de puntjes. Dit jaar overleed hij plotseling, op een moment dat de Grote Club Actie 2018 op het punt van beginnen stond. Paul had alle voorbereidingen getroffen. We zijn het daarom aan zijn aanstekelijk enthousiasme en onvermoeibare inzet verschuldigd, dat er dit jaar een recordverkoop wordt geboekt. Hijzelf had als streefopbrengst 1750 euro in gedachten!

Bij aanvang van de clubkampioenschappen, eind september, hebben we de grote letters ‘Grote Club Actie’ op de kantineramen met zijn allen veranderd in ‘Grote Paul Actie’. Het grootste eerbetoon aan Paul zou zijn, dat de opbrengst dit jaar hoger is dan ooit!

 

 

FOTO: De benaming ‘Grote Club Actie’ wordt veranderd in ‘Grote Paul Actie’, als eerbetoon aan de grote GCA-voortrekker Paul Pieters. Foto gemaakt tijdens de clubkampioenschappen. (Foto: AV’56).

 

Share this post