Ons lid Monique Verschuure maakte een voortreffelijke decembermaand mee. Ze liep binnen twee weken tijd maar liefst drie clubrecords! Haar categorie is Vrouwen 35

De Bruggenloop in Rotterdam bracht haar een record op de 15 km. De Engelse mijl tijdens de Kanjerloop op onze eigen baan leverde een tweede record op. En enkele dagen later liep ze in Barendrecht de 10 Engelse mijlen ook in een clubrecordtijd. Op haar Facebook-account reageerde ze met: “Hoe gaaf is dit….?”.

De Kanjerloop van 14 december, voor het goede doel, leverde op de 1 EM overigens nóg een clubrecord op: Saskia Goole liet een nieuw record afdrukken bij de Vrouwen 45.

Zoals gebruikelijk worden de diploma’s van de recente clubrecords uitgereikt na de Oliebollenloop op oudejaarsdag. Daarvoor zijn véél leden uitgenodigd, die de afgelopen tijd allemaal clubrecords vestigden (in willekeurige volgorde): Nathalie Slabbekoorn, Saskia Goole, Monique Verschuure, Esther Bolle, Wilko de Vos, Piet Verbeek en Theo den Herder. Tot slot de meisjes-C-ploeg van de 4x800 m NK estafette in Amstelveen: Mette Verbrugge, Tessa Schets, Sanne de Baar en Iza Nijsse.

De uitreiking geschiedt traditioneel door onze verenigingsstatisticus Kees van den Pol.

 

FOTO: Monique Verschuure (blauw tenue) loopt hier tijdens de Kanjerloop van 14 december in derde positie op de Engelse mijl. Ze werd op deze afstand overallwinnaar bij de dames. In een nieuw clubrecord! (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post