Ook de pupillen en basisschoolleerlingen kunnen vanaf nu inschrijven voor de Kanjerloop van vrijdagavond 14 december. We sporten dan voor het goede doel, dat uitgekozen is door ons ernstig zieke jeugdlid Jade de Lange.

De volwassenen kunnen al geruime tijd inschrijven voor hun Engelse mijl (1609 m) en de C/D-junioren voor hun 1000 meter,  maar het inschrijfformulier voor de pupillen was op onze site nog niet te vinden. Daar is nu verandering in gekomen. Onder de blauwe link ‘Kanjerloop’ op de homepage is nu, behalve de basisinfo, ook een inschrijfformulier te vinden.

Daar kunnen de pupillen en basisschoolleerlingen zich nu opgeven. Hun naam, woonplaats en leeftijd zijn daarbij belangrijk. Ze geven zich automatisch op voor de beide onderdelen die voor hen op het programma staan, te weten de pendelestafette en de stadioncross. De pendelestafette wordt in teams van een paar personen gelopen. De jury stelt de teams samen op de avond van de Kanjerloop. De stadioncross is een individueel onderdeel. Aanvangstijd voor hen: 18.30 uur.

Het inschrijfgeld voor de pupillen is 5 euro per kind. (Méér overmaken mag natuurlijk ook!). Alles gaat naar het goede doel, dat we hieronder nog even zullen beschrijven.


Jade’s goede doel

Op vrijdagavond 14 december gaan we sporten voor het goede doel. Iedereen mag meedoen, iedereen mag inschrijven!

Het goede doel is aangedragen door ons jeugdlid Jade de Lange, die dit najaar een stamceltransplantatie onderging in het Prinses Máxima Centrum (Utrecht) voor kinderoncologie. Ze moet nog altijd diverse keren per week terug voor controle en nabehandeling.

Jade heeft tijdens haar diverse ziekenhuisopnames veel plezier en steun ondervonden van het Café des Artistes. Dat is een rijdend kunstatelier, dat bij de kankerpatiëntjes langsgaat en met hen een-op-een mooie kunstwerkjes maakt. Jade vindt dat dit Café des Artistes ieders steun verdient. Zij vond het in elk geval geweldig. Dáár sporten we dus op 14 december voor!

Locatie: atletiekbaan op sportpark Het Schenge (Ingang Schenge Noord, langs het kanaal).

Aanvang: 18.30 uur pupillen, 19.30 uur overigen.

Het programma vermeldt de (reeds genoemde) pendelestafette voor pupillenteams en een stadioncross voor de pupillen individueel. Voor C/D-junioren is er een loop over 1000 m. A/B-junioren, senioren en masters lopen 1 Engelse mijl (series op tijd).


Schrijf nu in!

Pupillen en basisschoolleerlingen kunnen nu inschrijven via het formulier op de site van AV’56. Overige categorieën konden al voorinschrijven via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25120/ . De inschrijving sluit op woensdag 12 december te 18:00 uur.

Na-inschrijving ter plaatse is mogelijk (€2 extra) bij het secretariaat in de kantine, tot 1 uur voor aanvang wedstrijdonderdeel. De kosten bij voorinschrijving zijn: pupillen 5 euro, overigen 7,50 euro.

Zoals eerder vermeld: iedereen mag op 14 december meedoen: jong of oud, leden of niet-leden, uit Goes of van elders. Iedereen is welkom om te komen sporten voor het goede doel.

 

Share this post