Na de Oliebollenloop op oudejaarsdag worden twee belangrijke eindstanden bekendgemaakt. We gaan ervan uit, dat ieder lid daarbij graag aanwezig zal willen zijn!

Om te beginnen wordt de definitieve eindstand bekend van de Grote Clubactie 2018. We weten al, dat het streefaantal van 750 verkochte loten (genoemd door GCA-coördinator Paul Pieters, die kort na de start van de actie overleed) gehaald is. Er werden niet minder dan 1200 loten verkocht. Het definitieve aantal en de definitieve opbrengst worden in de kantine onthuld, na de Oliebollenloop.

Ook zal bekend worden, welke (jeugd)leden de meeste loten hebben verkocht en wat zij daaraan verdiend hebben. Interessant!

** Maar er is méér. De actie in verband met de Kanjerloop liep na 14 december nog door. Formeel wordt de actie (voor het goede doel Café des Artistes) op oudejaarsdag afgesloten. Ook van deze actie wordt dan het eindresultaat onthuld in de kantine.

De familie De Lange (hun dochter bedacht het goede doel) zal op die oudejaarsbijeenkomst niet aanwezig zijn, omdat ze een weekje Villa Pardoes in Kaatsheuvel genieten. Dat uitstapje hangt samen met de ernstige ziekte (leukemie), waarvan hun dochter Jade herstellende is. Gepoogd zal worden, een realtime verbinding met het gezin te leggen, zodat zij er toch een beetje bij kunnen zijn.

In dit kader zijn deze middag vermoedelijk ook de gekleurde polsbandjes (strijd tegen kanker) weer te koop.

** Onze voorzitter Cees-Jan Berman zal zijn geslaagde experiment van vorig jaar herhalen: hij zal een ludieke atletiekquiz in elkaar draaien.

FOTO: Hilariteit tijdens de ludieke atletiekquiz van vorig jaar. (Foto: AV’56).

 

Share this post