Op 8 en 10 april worden in de kantine weer pasavonden gehouden voor onze jeugdleden. De kleding betreft de blauwe AV’56-sweater en/of het rode T-shirt.

Deze pasavonden zijn op gezette tijden nodig, omdat nieuwe jeugdleden (pupillen, junioren) zich voor het eerst een AV’56-tenue willen aanmeten. Bestaande jeugdleden hebben wellicht nieuwe kleding nodig, omdat ze gegroeid zijn.

De pasavonden zijn vastgesteld op maandag 8 april van 17.30 tot 18.30 uur en woensdag 10 april van 17.00 tot 18.30 uur. Op die avonden kunnen sweaters en T-shirts gepast worden, teneinde de correcte maat te bepalen.

Op de blauwe sweater komen het logo en de naam van AV’56 te staan, plus de voornaam van de atleet/atlete. Op het rode T-shirt komt alleen het logo van de vereniging. Beide kledingstukken zijn géén wedstrijdkleding (herhaal: géén wedstrijdkleding). Ze zijn bedoeld om te dragen tijdens het inlopen en om over de wedstrijdkleding te dragen. Ze zijn derhalve dus géén (vervanging van de) wedstrijdkleding.

De jeugdleden kunnen tijdens de pasavond ter plekke de kledingstukken al bestellen en betalen. De ouders hebben intussen een bestelformulier gemaild gekregen. De sweater kost 21 euro, het T-shirt 11,50 euro. De kleding wordt niet gesponsord.

 

 pasavond_2019.jpg

FOTO: Sweater en T-shirt hebben (ook) een promotionele waarde voor de vereniging (en in geval van een sponsor ook voor de sponsor). (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post