De WEA Stadsloop (vrijdagavond 14 september a.s.) krijgt dit jaar een royalere opzet dan voorheen. Daarover hebben we al eerder op de site bericht. Voor die nieuwe ‘formule’ zijn echter wél meer vrijwilligers nodig. Bij dezen roepen we leden en vaste vrijwilligers op, om zich op te geven.

De organisatie heeft vooral behoefte aan voldoende parcourswachten en gecertificeerde verkeersregelaars: ongeveer 20 personen. De ervaring van voorgaande jaren leert, dat déze vrijwilligers het moeilijkst te werven zijn. Daarom: geef je vlot op! Je hulp is zeer nodig! (Hoe: zie aan het eind van dit bericht).

Verder zijn voor diverse werkzaamheden afwisselende aantallen vrijwilligers nodig. De corveeploeg zoekt minstens 5 mensen, voor de kerkbewaking zijn 2 mensen nodig, waterpost (2), startnummers verzamelen na afloop (2), herinneringen uitdelen (1), etc.

Aanmeldingen worden ingewacht op het corvee-mailadres van de vereniging, dat beheerd wordt door Hans Vermeulen. Hij is onze corveecoördinator. Meld je dus snel aan via corvee@av56.nl. Kanttekening van Hans: in verband met vakantie kan beantwoording onregelmatig verlopen.

Hoofdsponsor WEA heeft intussen de eigen relaties weer uitgenodigd om zich aan te melden voor de bedrijvenloop met teams. Vóór 7 september moeten ze zich ingeschreven hebben.

FOTO: De actiefoto van Martijn de Kok, die AV’56 en WEA gebruiken als promotie voor de WEA Stadsloop van dit jaar. (Foto: Martijn Lavooij).

 

Share this post