Het Comité ’15 van Wolphaartsdijk’ heeft een nieuwe (tweede) hoofdsponsor binnengehaald. Het is Lukasse Dakbedekkingen uit Goes. Het sponsorcontract werd woensdag 3 juli getekend ten kantore van het bedrijf.

Van de zijde van Lukasse Dakbedekkingen tekenden de beide directeuren: moeder en zoon Mirjam en Daniël Lukasse. Namens het Comité ’15 van Wolphaartsdijk’ tekenden Diederik Geijs en Jan Tavenier.

De overeenkomst raakt zijdelings ook aan AV’56, omdat onze vereniging technisch betrokken is bij de Wolphaartsdijkse wegwedstrijd, die elk jaar op de tweede zaterdag in augustus wordt gelopen.

De eerste hoofdsponsor van ‘de 15’ is Herberg De Griffioen. De tweede hoofdsponsor (een privé-persoon) trok zich dit jaar terug. Daarom moesten de organisatoren op zoek naar een nieuwe, tweede hoofdsponsor. Die vonden ze in Lukasse Dakbedekkingen.

“De familie Lukasse is van oudsher sterk verbonden met Wolphaartsdijk. We houden van het dorp. We komen ervandaan. Daarom leveren we graag een bijdrage aan de leefbaarheid van Wolphaartsdijk”, aldus Mirjam en Daniël. “Een ideële overweging is bovendien, dat door ‘de 15’ de jeugd in beweging blijft”.

De ‘15 van Wolphaartsdijk’ is overigens ook dit jaar weer het Zeeuws kampioenschap op deze afstand.

 

15wpd_sponsor1_2024.jpg

FOTO: Moeder en zoon Mirjam en Daniël tekenen het ‘Wolphaartsdijkse’ sponsorcontract, tegen de achtergrond van een familiefoto.

 

 15wpd_sponsor2_2024.jpg

FOTO: Namens ‘de 15’ zetten Diederik Geijs (li.) en Jan Tavenier hun handtekening. (Foto’s: Huib Boogert)