Belangrijke gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit. Dat geldt ook voor de Goese Wallenloop, die op zaterdag 4 januari 2020 op de agenda staat.

Het is de 59e keer dat de Wallenloop wordt gehouden. Het AV’56-evenement is daarmee een van de oudste stratenlopen van Zeeland. De inschrijving is deze week geopend.

De sportieve run over de historische stadswallen wordt gewoonlijk op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar gehouden, ook nu. Dat geeft de atleten de gelegenheid om elkaar in of rond café Baarends aan de Voorstad te ontmoeten en nieuwjaarswensen uit te wisselen.

De eerste wedstrijd (pupillen C) begint om 13.00 uur. Er zijn bij de jeugd in totaal zeven leeftijdscategorieën af te werken. De starts verlopen met een tussenpoos van tien minuten. Om 14.30 uur begint de volwassenenloop voor mannen, vrouwen, masters en jongensjunioren A. Recreanten en scholieren mogen meedoen in hun leeftijdscategorie.

Inschrijven kan tot 2 januari 2020, via onze eigen site. Voor meer info: klik op https://www.av56.nl/wedstrijd/wallenloop-2020-01-04 . Daar vind je ook het inschrijfformulier.

 

 

FOTO: Inschrijven kan nu al! (Foto: AV’56)

 

Share this post