Afgelopen weekend (5-6 december) kende een mooie opsteker voor ons lid Debbie Verstelle bij de RYOR Nollecross Vlissingen. Ze eindigde als derde dame, nog vóór hotshots als Monica Sanderse en Lydia Kleinjan.

Het was haar tweede cross ooit (na de Poelboscross vorige week) en ze was daarom zeer blij met haar prestatie. Noor Dekker en ons lid Leonie Ton bleven op ruime afstand. Haar reactie: “Superblij mee. Had ik niet verwacht!”

De PZC had in de berichtgeving Debbie’s derde plaats kennelijk over het hoofd gezien. Daarom melden we het maar even op onze eigen site. Debbie loopt nog maar een jaar en is sinds afgelopen zomer lid van AV’56.

Martijn de Kok werd derde bij de mannen. Zelf was hij er niet erg tevreden mee. “Het wordt minder”, stelde hij na afloop somber vast.

Bij de jeugd waren alle prijzen voor AV’56-atleetjes. Dat was niet zo moeilijk, want alle zeven inschrijvers op deze Walcherse cross waren AV’56-jeugdleden….

Meer info over de RYOR-crossen en de uitslagen staan op de RYOR-site:

https://www.runyourownrace.nl/nollecross-5-6-dec/

De uitslagen worden verwerkt door Jos den Hollander. Er resteren nog twee crossen: Inkelcross (12-13 dec) en Parkcross Goes-Zuid (18-19 dec).

 

debbie ryor 2020

 

FOTO: Debbie Verstelle in actie tijdens de Nolleboscross. (Foto: Maroeska Ars).

 

 arnoud ryor 2020

FOTO: Arnoud Rijk in het Nollebos. Achter hem ons lid Jakobus Meulenberg. (Foto: Sven Vermeulen).

 

rene ryor 2020

FOTO: René Goetheer (Foto: privéfoto, van Strava).

 

Share this post