Afgelopen weekend waren er bij de Run Your Own Race (RYOR) Inkelcross in Kruiningen aardig wat deelnemers van AV'56. Zelfs 11 deelnemers bij de jeugd!

Er was door Wim Wouters en Jos den Hollander een aantrekkelijk rondje van 2 kilometer uitgezet. Het parcours was perfect uitgepijld met bordjes en linten.

Op zondagmiddag kwamen de toppers in de competitie aan start. Noor Dekker liep zeer sterk bij de vrouwen en eindigde op een 5e plaats overall. Wouter Verstraate liep sterk en makkelijk maar kwam net als vorige week niet aan de tijd van Erwin Harmes, die als een van de laatste deelnemers over het modderige en heuvelachtige parcours liep.


Hoe deden de AV’ers het?

Hoe deden de AV'56-deelnemers het? Er was mooie verdienstelijke 3e plaats voor Franklin van Anrooij, Het hele gezin, op Lindy na, was aanwezig in Den Inkel. Oók Shirin, met wie het alweer wat beter ging. Martijn de Kok miste het podium bij de mannen en werd vierde.

Bij de dames was er een mooie derde plaats voor Leonie Ton, na de toppers Noor Dekker en Laurey Hey. Wendy Wijnstra-Slabbekoorn, sinds afgelopen zomer lid van AV'56, werd knap vierde bij de dames vóór Lydia Kleinjan. Debbie Verstelle kon haar kunststukje van vorige week niet herhalen en werd zesde na Lydia Kleinjan


Ko Eversdijk: voor spek en bonen

Opmerkelijk was de ‘spek en bonen’-deelname van ons oud-lid Ko Eversdijk, die op zijn mountainbike het behoorlijk geaccidenteerde terrein bedwong. Ondanks het voordeel van een ATB-fiets was Erwin Harmes 7 seconden sneller dan Ko.

Link naar filmpje met impressie van de zondagmiddag:

https://www.youtube.com/watch?v=u_9gV1Fvf7w&ab_channel=RunyourownRace

En een linkje naar de uitslag: https://www.runyourownrace.nl/inkelcross-12-13-dec/0/

Aanstaand weekend wordt de laatste digitale cross van deze serie gehouden, en wel in Park Goes-Zuid.

 

 ryor inkel1 2020

 ryor inkel2 2020

 ryor inkel3 2020

 ryor inkel4 2020

FOTO’S: Enkele beelden van zaterdagmiddag (Foto: Huib Boogert)

 

Share this post