Ons lid Leonie Ton is winnares geworden van de Run Your Own Race-crosscompetitie van januari. Ze pakte die titel door óók de laatste cross van januari (de Paardenkreekcross te Kortgene) te winnen.

Het januaricircuit leverde bij de dames nóg een paar leuke eindklasseringen op voor AV’56-leden, te weten Wendy Wijnstra-Slabbekoorn (4e) en Henny Strating (5e). De plaatsen 8 t/m 12 waren ook voor AV’56-dames.

Bij de mannen waren de plaatsen 5 t/m 7 voor AV’56’ers: Jan Willem Meeuwse, Berry Simonse en Arnoud Rijk.

Het complete januari-eindklassement is hier te vinden: https://www.runyourownrace.nl/klassement-crosscircuit-januari/

Met deze Paardekreekcross komt een einde aan een reeks van 9 crossen. Vanaf deze week gaat RYOR verder met wedstrijdjes op de weg, dit onder de naam “Harrie Verkaik Sportprijzen” - Ronde van Zeeland. Harrie is bereid de RYOR-organisatoren te ondersteunen bij dit circuit en hun een hoop werk uit handen te nemen.

De site van RYOR vertelt daarover: “Met deze ondersteuning kunnen we ook het inschrijfgeld voor het circuit laag houden. Voor € 3,50 kun je aan 15 wedstrijden meedoen. Nu is 15 wat veel en de meesten zullen dat ook niet doen, maar bij 8 deelnames kom je in het klassement, mits je je voor 21 februari 17.00 uur aanmeldt”.

“En ook als je de 8 wedstrijden niet haalt, meld je je gewoon aan en steun je zo onze organisatie een beetje. Per slot van rekening zorgen wij al bijna een jaar voor wedstrijdjes en die waren meestal gratis”.

Deze week kan er dus vanaf heden t/m a.s. zondag gelopen worden in Renesse en Kattendijke. Voor de jeugd t/m13 jaar is er alleen in Kattendijke een apart parcours.

 

ryor debbie maroeska 2021

 

FOTO: AV’56 in actie tijdens het RYOR-januari-crosscircuit: Maroeska Ars en Debbie Verstelle. (Foto: site RYOR).

 

 ryor leonie 2021

FOTO: Winnares van de januari-competitie: Leonie Ton (Foto: AV’56).

 

Share this post