Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp heeft onze vereniging nieuw materieel cadeau gedaan. Daar kunnen de helpende vrijwilligers a.s. zaterdag al ruim profijt van hebben tijdens de C/D-competitiewedstrijden op de AV’56-baan.

Mede door bemiddeling van Fraanje-directeur Martijn van Sabben heeft het bedrijf een aantal noodzakelijke gereedschappen beschikbaar gesteld om tijdens de wedstrijden er goed bij te staan. Want tijdens de verbouwing/nieuwbouw van het clubgebouw, in de periode 2014-2015, zijn er gebruiksgereedschappen gesneuveld.

De onderhouds- annex materiaalploeg heeft van Fraanje de navolgende wedstrijd-gebruiksgereedschappen gekregen: 4 zandschoppen om de verspring-zandbakken goed in orde te brengen, 5 harde bezems om de springbak-aanlopen en de werpringen van het grootste vuil te ontdoen en 4 harde (bouw)handvegers om de laatste resten vuil uit de werpringen en afzetbalken te verwijderen. Zo hebben we al het materieel nieuw, schoon en standaard op de wedstrijden aanwezig!


Fraanje deed onze verbouwing

Aannemingsbedrijf Fraanje en AV’56 zijn geen onbekenden voor elkaar. Het bedrijf heeft in 2014-2015 de uitbreiding annex modernisering van onze clubgebouw voor zijn rekening genomen. Sindsdien is het bedrijf ook op een andere manier op de atletiekbaan aanwezig: met een eigen reclamebord langs de baan.

Wanneer er onder de lezers van dit artikel leden (of niet-leden) zijn, die de onderhoudsploeg willen versterken: zij zijn altijd welkom. Neem gewoon contact op met Paul Pieters 0113 – 21 41 01 of via de mail van AV’56 Onderhoud: av56oh@zeelandnet.nlfraanje_spullen_2017.jpg

FOTO: Aannemingsbedrijf Fraanje hielp onze onderhouds- en materiaalploeg met nieuw hulpmateriaal voor de spring- en werpnummers. Veel van de oude gereedschappen waren tijdens de verbouwing/uitbreiding van het clubgebouw beschadigd geraakt of verloren gegaan.

 

Share this post