Zaterdag 9 september stond de laatste Athletic Champs in Terneuzen op het programma. Voor de U12 de allerlaatste, want per 1 november gaat voor hen het echte werk beginnen: zij worden junioren en dat is voor hen het einde van het tijdperk Athletic Champs.

Met 30 aanmeldingen, en helaas 5 afmeldingen op het laatste moment, verschenen we met 25 AV’56-kids aan de wedstrijd.

Maar toen kwam de vraag aan de trainers, waar zijn de 2 wisselbekers van vorig jaar? Vertwijfeling en lichte paniek, dit was een goede vraag van de VZA, maar het antwoord was simpel: uhm… in de kantine van AV’56 boven op de bekerkast naast de bestuurskamer. 

Er werd nog een poging gedaan om de bekers naar Terneuzen te krijgen, maar uiteindelijk zijn twee enthousiaste ouders weer richting Goes gereden, op zoek naar de bekers. De bekers werden snel gespot en konden weer richting Terneuzen worden gebracht. Het graveren van de bekers konden we niet meer regelen, maar de bekers stonden om 11:30 uur netjes naast het podium.


Weer prachtige prestaties

De wedstrijd zelf ging wederom heel goed, natuurlijk was het warm en daar hadden zowel de kids als de hulpouders/opa’s oma’s last van. Maar wat hebben we weer prachtige prestaties geleverd. De ene een geweldig pr en voor de ander alvast een oefening voor het ZK volgende week in Hulst. 

U12–U11 gingen met de eerste prijs naar huis, ook de U10 nam het goud mee naar huis en de U9–U8 pakte een mooie bronzen beker mee terug naar Goes.

In het overall klassement mocht de Ir. Knaaptrofee ook weer terug naar de kantine, dit keer gaan we zorgen dat deze netjes gegraveerd zal worden en dat we hem volgend jaar niet vergeten. 


Terugblik

De trainers Sandra, Robin en Simon kijken terug op 4 geweldige wedstrijden, waarbij ouders elkaar beter leerden kennen en de kinderen het super naar hun zin hebben gehad. Nu op naar het crossseizoen en hopelijk met net zo veel aanmeldingen. De trainers gaan er alles aan doen om iedereen mee te laten doen en weer te laten knallen.

Volgende week (16 sep) staat het ZK op het programma in Hulst voor de pupillen. Inschrijven kan nog tot 14 september via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/39635/.

Bekijk hier alle foto's

 

 

FOTO: Een van de gouden podiumplekken van AV’56. (Foto: Debby Wolff).

 

wisselbeker athch 2023

FOTO: De vergeten wisselbekers werden in Goes opgehaald en alsnog naar Terneuzen gebracht.