Ook dit jaar is de jeugd van AV’56 neergestreken in het mooie Brasschaat voor een vrolijk paaskamp. In totaal hebben we 42 kids die dit weekend genieten van een overvol programma.

De werkgroep is al maanden bezig om er weer een leuk programma van te maken en dit keer hebben we ook een flink aantal sponsoren voor het kamp gevonden, maar daarover later meer. Helaas was het dit jaar qua planning een grote uitdaging tot 6 uur voor de start kwamen er helaas nog mutaties en afzeggingen binnen.

Om 19 uur begonnen we met de inschrijving en de daarbij horende paperassen (paspoort, ID, zorgpas), om vervolgens van Corine uitleg te krijgen over het verloop van dit weekend. Er mag heel veel, maar er zijn ook grenzen.

Nadat iedereen zijn kamer gereed had gemaakt, kon het trainingspak aangetrokken worden voor de Veldloop.


Veldloop

De pupillen werden door Yara, Patrick en Simon op rustig tempo meegenomen. We dachten dat deze groep wel als eerste terug zou zijn, maar deze bikkels gingen gewoon door.

De junioren moesten nog even wennen aan het feit dat ze ook iets moesten doen, het was voor Martijn, Bezuayehu en Robin zoeken om ze te kunnen motiveren. De sneltreinvaart werd een stoptrein en deze kwamen ook snel weer retour terug naar het kamphuis.


AV’56 Alleskunner

Net als vorig jaar stond ook dit jaar weer de AV’56 Alleskunner op het programma. Er waren weer hilarische spellen bedacht en ook met de leiding was rekening gehouden om zo af en toe een spel mee te doen. Wat dacht je van Risky Rebus, geluiden matchen of ik zeg oeh, ik zeg aah.

Om 23:00 uur was het tijd om naar de slaapvertrekken te gaan, hoe de nacht is verlopen wordt morgen vervolgd.


Foto’s en filmpjes

We proberen per dagdeel de foto’s en filmpjes te uploaden deze zijn te bekijken via

https://myalbum.com/album/B44AQKhLxykyXD/?invite=294baa6f-1a93-4e8d-9cf5-7f65c04c919c

Sponsoren

Zonder sponsoren is het kamp niet voor iedereen te betalen, daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om sponsoren te werven en met succes.

sponsors_kamp_2024.jpg