Op zondag 26 mei gaat AV’56-lid Hilde Meulenberg deelnemen aan een van de KiKa-zomerlopen. Ze doet dat in Almere, op de 10 km.

Uiteraard is de bedoeling dat Hilde (40) zo veel mogelijk geld bij elkaar loopt voor het goede doel. Intussen heeft ze haar aanvankelijke streefbedrag van 500 euro al enkele malen moeten verhogen. Het streefbedrag is nu zelfs 8000 euro. Ze ontmoet dus veel sympathie voor haar actie, want er is al ruim 6300 euro toegezegd.

Een bericht van vorige maand op onze site heeft geleid tot een bemoedigend aantal aanmeldingen van AV’56-leden die de portemonnee trekken. Nu de 26e mei nadert, doen we een laatste oproep aan de leden om Hilde te steunen in haar goededoelenloop voor Kika.

Laten we als AV’56-leden een royale eindspurt inzetten, door ‘een bedrag uit het hart’ te doneren (groot of klein: elke bijdrage is welkom).


Voor meisje met leukemie

Hilde gaat lopen voor een meisje van 5 jaar (Angie), dat strijdt tegen de verschrikkelijke ziekte leukemie. “Onze dochter Dana is ook 5 jaar. Dan komt het leed van Angie extra hard binnen”.

De moeder van Angie is een collega van een IJmuidens nichtje van Hilde’s partner Albert. “Ik heb het meisje nog nooit ontmoet, maar ik onderhoud via app en Facebook contact met haar moeder over hoe het met haar gaat”.

“Ik zit nu in een team met 27 lopers, van wie verschillende mensen elkaar niet eens kennen, maar die zich tóch allemaal op hun eigen manier inzetten voor Angie, en natuurlijk voor álle kindjes met kanker”.


Zo steun je Hilde

Hoe AV’56-leden Hilde kunnen steunen? Ga naar www.runforkika.nl/sponsor-nu,  vul Hilde’s naam in (voor- en achternaam) en vul het sponsorformulier verder in.

Gezien de vrijgevigheid en de loyaliteit met kankerpatiëntjes die AV’56-leden toonden bij de Kanjerloop in december, moet Hilde binnen de vereniging voor dit goede doel toch ook veel sponsors kunnen vinden!

 

hilde_kika_2019.jpg 

FOTO: Hilde’s dochtertje Dana (5) leeft met haar mama mee, als mama op 26 mei voor KiKa gaat lopen.

 

Share this post