De renovatie van onze atletiekbaan (29 april - 12 juli) gooit de trainingsprogramma’s flink in de war. Gedurende de renovatie kunnen we immers geen gebruik maken van de baan en van het middenterrein, noch voor wedstrijden, noch voor trainingen.

Er moe(s)ten dus alternatieve trainingslocaties worden gezocht voor de duur van deze renovatieperiode. Als het goed is, zijn de leden intussen door de trainer(s) ingelicht over de uitwijklocaties.

Namens het bestuur geven we hieronder voor de zekerheid een kort overzicht van de verschillende locaties, zoals die in overleg met de trainers zijn afgesproken:

  • Sprintgroep Marius: maandag Sportpark het Schenge, woensdagavond 18.30-20.00 uur baan Zierikzee
  • Loopgroepen: maandagavond 19.00 en 20.00 uur, Sportpark het Schenge
  • MILA-groep Jan de Wilde: dinsdagavond 19.00-20.30 uur baan Zierikzee
  • MILA-groep Jan/Bernard: donderdagavond 19.00-20.30 uur baan Zierikzee
  • C/D-junioren Rachid/Vivian/Jerrel: maandag Sportpark het Schenge, woensdagavond 19.00-20.30 uur (op aanvraag, niet elke week) baan Zierikzee
  • Loop- en startersgroepen Jos: dinsdagavond 19.00-20.30 uur en donderdagavond 20.00-21.00 uur kunnen gebruik maken van de kleedkamers op Sportpark het Schenge
  • Werpgroep Daan/Erwin: maandag- en donderdagavond 19.00-20.30 uur en zaterdagochtend 10.00-12.00 uur Zierikzee (op aanvraag, niet elke week)
  • Springgroep Ineke/Marieke (max 10p): vrijdagavond 19.00-20.30 uur baan Zierikzee (alleen op aanvraag)

Het bestuur zal de trainers op de hoogte houden van de vorderingen en eventuele vertragingen, zodat zij hun atleten kunnen informeren, wanneer er weer op de baan getraind kan worden. Trainers krijgen hun reiskosten naar Zierikzee vergoed.

De gemeente Goes heeft op alle trainingsuren veld 1 van SSV’65 tot onze beschikking gesteld. Dit is dus de alternatieve accommodatie voor de andere groepen. Hierbij is wel steeds overleg nodig met de eventueel aanwezige trainers van SSV’65, want uiteraard hebben zij voorrang op hun eigen veld. Ook kan er uitgeweken worden naar het voormalige hondenrenveld achter de atletiekbaan.


Aanvullingen van de kant van de trainers

Tot zover de bekendmaking van het bestuur. Er zijn enkele trainers die nog aanvullende informatie voor hun atleten willen doorgeven.

Zo laat Jos den Hollander weten: "De atleten van groep 2 van de dinsdagavond zullen vanaf dinsdag 30 april gaan trainen in park Goes-Noord. In het park zijn een aantal mooie rondjes die kunnen worden gebruikt voor de intervaltraining. Uiteraard gaan we differentiëren voor de verschillende niveaus in de groep, zoals we dat nu ook doen op de baan. Verder zullen we gebruik maken van de heuveltjes in het park. We verzamelen om 19:00 uur bij de kantine voor de warming-up."

Laurent van Nieuwenhuijze voegt met betrekking tot ‘zijn’ maandagavondrecreanten het volgende toe: “De recreanten van de maandag, die starten om 19:00 en 20:00 u, blijven verzamelen bij de kleedkamers/ kantine. Trainingen zullen plaatsvinden op een voetbalveld of in het park direct achter de atletiekbaan. Wellicht handig om te vermelden dat op tijd aanwezig zijn handig is, zodat de kleedkamers op slot kunnen, als daar niemand van de club zicht op heeft”

Adrie Mathijssen laat weten: “Ik ga op dinsdag, woensdag en donderdag in en om het park lopen met de groepen. Onder ‘het park’ versta ik sportpark het Schenge, plus het park aan de rand van woonwijk de Goese Polder en ook wel de oude zeedijk. Er zijn mogelijkheden te over. We starten steeds bij het eigen clubhuis. Tijdig aanwezig zijn, want na vertrek gaan de kleedkamers op slot”.

Jan de Wilde laat weten: “De baantrainingen in Zierikzee beginnen om 19 uur. We vertrekken (zowel op dinsdag als op donderdag) om 18.35 uur vanaf onze eigen baan in Goes”.

 

horde_baan_2019.jpg

FOTO: Onze atletiekbaan, die op de schop gaat. (Foto: AV’56).

 

Share this post