De CD-junioren van onze vereniging mogen opnieuw aan de bak. Ze worden uitgenodigd om op de eigen baan deel te nemen aan de tweede (virtuele) CD-competitiewedstrijd. Die is op 8 mei. De eerste competitiewedstrijd was drie weken eerder.

De meeting voor CD-junioren (plus U20/U18) wordt dit keer gecombineerd met nummers waaraan ook senioren tot 27 jaar kunnen meedoen. Deelnemers van 27+ zijn (nog) niet toegestaan.

Voor de CD’s en U20/U18 is het een échte wedstrijd, hoewel virtueel. Hun tegenstanders zijn andere verenigingen in den lande. De AtletiekUnie verzamelt weer de prestaties, voor een landelijke overallranglijst. Zie het programma: www.atletiek.nu/ wedstrijd/main/35415. Inschrijven via de trainers. Voorinschrijven is verplicht, na-inschrijven is niet mogelijk. De inschrijving sluit op woensdag 5 mei om 18.00 uur.

** Deze middag 8 mei komen ook onze pupillen weer aan de beurt, met vier onderdelen voor alle categorieën. We noemen deze wedstrijd de ‘tweede testmeeting’. Zo wordt ze ook genoemd bij de inschrijfmodus op www.atletiek.nu.

De gebruikelijke coronarichtlijnen zijn van kracht. Zo mag er per pupil slechts 1 begeleider op de baan komen. Publiek is niet toegestaan. Voorinschrijven is verplicht, na-inschrijven is niet mogelijk. Het programma staat hier: www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35423 . Inschrijven via de trainers of individueel (jeugdcoordinator@av56.nl). De inschrijving sluit ook hier op woensdag 5 mei om 18.00 uur.

 

 

FOTO: Beeld van de vorige CD-competitiewedstrijd op 17 april. (Foto: Ad van Luijk).

 

Share this post