De jaarlijkse clubkampioenschappen op de baan, voor alle categorieën, worden dit jaar gehouden op zaterdagmiddag 29 september. Houd die datum dus vrij!

De aanvang is 12.00 uur. De laatste activiteiten zullen circa 16.00 uur geëindigd zijn. Plaats van handeling: onze eigen atletiekbaan.

Voor de pupillen en C/D-junioren bestaan de clubkampioenschappen dit jaar uit een meerkamp over vier of vijf onderdelen. Ze moeten alle onderdelen afwerken.

Voor de A/B-junioren, senioren, masters en recreanten is weer gekozen voor een constructie met een tweekamp. Dit jaar is het onderdeel kogelstoten daarin het ‘verplichte nummer’. Iedereen kan in deze categorieën haar of zijn beste onderdeel kiezen om de tweekamp te voltooien. Zie het chronoloog voor de keuze.

Het is mogelijk om aan alle onderdelen uit het chronoloog mee te doen, maar het blijft een tweekamp. Het ‘losse’ onderdeel met de meeste punten telt mee voor de tweekamp.

De voorinschrijving is al geopend. Ze sluit op donderdag 27 september a.s. te 18.00 uur. Inschrijven kan via de trainers of via www.atletiek.nu/wedstrijden/main/24941.

Nadere informatie en de voorlopige chronoloog.  

 

FOTO: Een beeld van het speerwerpen bij de clubkampioenschappen van vorig jaar. (Foto’s: Huib Boogert).

 

Share this post