De Den Inkelcross van afgelopen zaterdag was voor de jeugd van AV’56 tevens het clubkampioenschap cross.

In maar liefst 13 categorieën (jongens, meisjes, leeftijden) werd gestreden om het AV’56-clubkampioenschap. Dat leverde evenzoveel kampioenen op.

De jongelui verschenen kort na de finishes op het podium om gehuldigd te worden en hun medailles omgehangen te krijgen. De prijsuitreiking geschiedde door voorzitter Cees-Jan Berman en secretaris Vera Wisse.

De nieuwe kampioenen zijn sinds dat moment te vinden op onze site: https://www.av56.nl/ranglijst/kampioen#content/CK/year/2018/typeid/4/categoryid/empty/eventid/empty

Wie de compléte uitslag van het clubkampioenschap cross voor onze jeugd wil doornemen, kan elders op onze site kijken: https://www.av56.nl/ranglijst/uitslagen/matchid/11247. Daar staat iedereen genoemd met zijn uiteindelijke plaats in de wedstrijd. De volgorde van de namen aldaar (dus zonder de leden van andere verenigingen ertussen) is tevens de volgorde van het AV’56-jeugdclubkampioenschap cross.

Óók te vinden door op onze site in te tikken: Ranglijsten à Uitslagen AV-leden. Bij ‘Baan’ klikken op Weg&Overig en bij ‘datum’ daarna op Den Inkelcross.

 

FOTO: Een van de winnaressen van een jeugd-clubcrosskampioenschap komt over de meet: Elise Mol bij de meisjes pupillen A1. (Foto: Huib Boogert)

 

Share this post