Maandagavond 10 december is in de AV’56-kantine het contract getekend met onze nieuwe hoofdsponsor WEA Accountants en Adviseurs te Goes.

De handtekeningen werden gezet door Ferdy Weemaes (accountant bij WEA) en door onze bestuursleden Cees-Jan Berman (voorzitter) en John van Anrooij (penningmeester). De ondertekening was extra feestelijk, doordat de kantine kort daarvoor in kerstsferen was ‘aangekleed’.

De plechtige tekenbijeenkomst werd geopend door onze sponsorverantwoordelijke, Hans Verhaagen. Hij heeft de onderhandelingen met WEA gevoerd. Hij zei blij en trots te zijn, dat beide partijen zich voor drie jaar aan elkaar verbonden hebben.

WEA en AV’56 kennen elkaar overigens al heel lang. WEA is onder meer de sponsor van de populaire WEA Stadsloop, die doorgaans in september wordt gehouden. Verder is WEA sponsor van enkele andere AV’56-evenementen, zoals de Den Inkelcross.


Voor het eerst een hoofdsponsor

AV’56 heeft in het verleden overigens nooit een hoofdsponsor gehad die alle evenementen van de vereniging sponsorde. Dat is nu wel het geval. “Dit is min of meer ontstaan vanuit de historie. We sponsoren al 24 jaar de WEA Stadsloop. Het nieuwe hoofdsponsorschap vloeit logisch voort uit het verleden en uit de bestaande contacten”, aldus de heer Weemaes van WEA.

In de nazit werd de nieuwe relatie tussen WEA en AV’56 op humoristische wijze als volgt vergeleken: “Het voelt alsof we 24 jaar verkering hebben gehad en nu getrouwd zijn”.

 

sponsor_wea2_2018.jpg

FOTO: De ondertekening van het hoofdsponsor-contract tussen WEA en AV’56. Voor WEA tekende Ferdy Weemaes (midden). Voor AV’56 tekenden voorzitter Cees-Jan Berman (rechts) en penningmeester John van Anrooij (links). (Foto’s: Huib Boogert).

 

sponsor_wea1_2018.jpg

FOTO: Handdruk na de ondertekening.

 

Share this post