Op zaterdag 1 juni wordt op de baan weer de Duo-dag gehouden. Dan mogen de jeugdleden een tweemansteam vormen met een familielid of een kennis naar keuze, en als duo aantreden voor een baanprogramma. De aanvang is 12.00 uur. Na afloop is er een overheerlijke barbecue voor iedereen. De organisatie is in handen van de Jeugdcommissie.

De Duo-dag is een voortzetting van de vroegere Ouder-kind-dag. Met ingang van vorig jaar werden de deelnamecriteria verruimd (dus niet meer per se Ouder-kind). Die wijziging bleek een goede keus: er schreven tussen de 80 en 90 deelnemers in.

Het begrip ‘duo’ maakt het aantal combinatiemogelijkheden voor de jeugdleden nu veel groter: ook opa, oma, oom, tante, broertje, zusje, neefje, nichtje, klasgenootje, verzorger of buurman mogen dan als teamlid uitgenodigd worden voor die dag. Volwassen leden mogen ook een koppeltje vormen, bijv. met een collega, familielid, buurman, buurvrouw of een kennis. In elk geval moet te allen tijde een van de twee teamleden lid zijn van AV’56. Het programma wordt later bekendgemaakt.


Heerlijke barbecue

Na afloop van de sportieve middag verzorgt de Jeugdcommissie een overheerlijke barbecue. Daar mag iedere deelnemer van de Duo-dag aanschuiven, en óók alle overige leden van de vereniging, dus ook de degenen die niet aan de Duo-dag meededen. Kosten: volwassene 12,50 euro, kinderen 6 t/m 12 jaar 5 euro, kinderen t/m 5 jaar gratis.

Inschrijven voor de Duo-dag én voor de barbecue geschiedt via het inschrijfformulier op www.av56.nl/duodag. Aanmelden vóór 1 mei. Deelname aan de atletiekonderdelen is gratis. Voor de BBQ wordt na de inschrijving een betaallink verstuurd.

Verdere informatie is te vinden in de flyer bij het inschrijfformulier.

 

FOTO: Beeld van vorig jaar: de start van twee Duo’s.

 

 

FOTO: Korte warming-up. (Foto’s: Huib Bogert).