Voor onze drukwerksponsor Grafisch Bedrijf Goes (GBG) is mei een héél drukke maand. Het bedrijf groeit uit zijn voegen en verhuist nu naar een nieuw pand. Tussen 15 en 20 mei is het daarom beperkt bereikbaar. De productie ligt wél stil. Directeur bij GBG is ons lid Chris van Antwerpen.

GBG verhuist van de Scottweg naar de Hudsonweg. Beide zijn te vinden op het bedrijventerrein De Poel. GBG vestigt zich nu vlak bij de nieuwe afslag van de A58. Ter oriëntatie: naast Agri Sneltank.

Het nieuwe onderkomen is veel groter dan het oude: bijna tweemaal zo groot. Aan de Scottweg had GBG de beschikking over 1467 m2 vloeroppervlak (verdeeld over twee verdiepingen). Aan de Hudsonweg kan het bedrijf beschikken over vrijwel het dubbele oppervlak: 2850 m2 (ook verdeeld over twee verdiepingen).

De bouw van het nieuw te betrekken pand begon in september vorig jaar. Toen werd de eerste van 430 heipalen de grond in gedreven. Bij die feestelijke plechtigheid stonden drie generaties Van Antwerpen in het middelpunt van de belangstelling: vader Jan, zoon Chris en kleinzoon Nick.

Na 20 mei wordt de productie bij GBG weer opgestart en wordt het weer ‘business as usual’. Na de grote vakantie (t.w. op 6 september) is er een feestelijk Open Huis.

 

 gbg_verhuis_2019.jpg

FOTO: Het nieuwe bedrijfspand van onze drukwerksponsor GBG, van de familie Van Antwerpen. (Luchtfoto: Rico Ramdhan).

 

Share this post