Op de meeste onderdelen van het baanevenement Goes on Track (a.s. vrijdag 11 augustus) hebben de AV’56-organisatoren al zeer veel deelnemers mogen inschrijven. En niet de minsten!

Op het moment dit bericht werd geschreven waren er totaal al tegen de 90 voorinschrijvingen. Dat is ongekend veel! Maar volgens de organisatoren is er altijd plaats voor meer atleten, vooral ook op de door 'Sportdiëtiste Vera Wisse' gesponsorde werp-tweekamp (discus & kogel). Als je weinig ervaring hebt in het werpen, is dit je kans. Probeer het gewoon eens!   

Inschrijven voor alle onderdelen kan nog t/m a.s. donderdag. Inschrijven voor de werp-tweekamp verloopt via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/10239/. Inschrijven voor de 3000m, sprint-tweekamp of het hink-stap-springen kan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/10240/ .

Als je recreant bent, is het niet nodig om je te laten afschrikken door de ‘grote namen’ die gestrikt zijn. Ieder neemt het op tegen tegenstanders van gelijke sterkte. Laat je dus niet weerhouden!

En als je niet start op een loop-, werp- of springnummer is je aanwezigheid tóch dringend gewenst. Want we hebben natuurlijk ook publiek nodig om de deelnemers aan te moedigen. Dus: neem je niet deel, kom dan kijken!

 

Share this post