In de materiaalbergruimte in het clubgebouw hangt een brede kapstok met allerhande kledingstukken. Verder zijn er ook schoenen, drinkbussen en rugtassen te vinden.

Ze zijn allemaal achtergelaten in de kleedkamers, in de kantine en rond de baan. Nu hangen/liggen ze als gevonden voorwerpen in de materiaalberging.

De club wil natuurlijk graag, dat al die spullen weer bij de rechtmatige eigenaar terugkomen. Kijk daarom bij je eerstvolgende bezoek aan de baan even bij de spulletjes, of jouw zoekgeraakte kleding o.d. erbij zit.

Ten aanzien van de gevonden en verloren voorwerpen geldt bij AV’56 sinds medio vorig jaar een andere regime. De achtergebleven kledingstukken en voorwerpen blijven circa 2 maanden in de materiaalberging ter beschikking voor ophaal door de rechtmatige eigenaars. Daarna worden ze in een grote zak gestopt en naar het Leger des Heils gebracht.

 

kleding_ophalen_2017.jpg

FOTO: De (volle) kapstok met gevonden en verloren kledingstukken, in de materiaalberging in het clubgebouw. Ben jij iets kwijtgeraakt? Zoek hier dan even tussen, voordat het te laat is. De spulletjes worden met enige regelmaat afgevoerd naar het Leger des Heils.

 

Share this post