Maandag 26 september is het bestuur weer bijeengekomen hierbij zijn een aantal zaken de revue gepasseerd:

  • Het clubgebouw. Frank Bakker was uitgenodigd aan te sluiten bij de vergadering en heeft het bestuur bijgepraat. Zo zal er binnen nu en afzienbare termijn zonwering komen. Geen overbodige luxe met de zonovergoten nazomer vers in het geheugen.
  • Het nieuwe beleidsplan. Deze begint vorm te krijgen en gaat de richting bepalen van AV'56 richting 2020.
  • Toch weer: die vrijwilligers...Het vele werk komt op steeds minder schouders terecht. Met meer mensen kan het werk beter verdeeld worden waardoor de belasting voor iedereen zo laag mogelijk kan worden gehouden. Concreet zijn we op zoek naar een pupillentrainer (mini-, C- en B-pupillen) waarbij de nood hoog is. Daarnaast jury. Mensen die interesse hebben in deze taken of zich op wat voor manier dan ook willen inzetten kunnen zich melden via secretaris@av56.nl. Maar er is zeker ook een "rondje positief" want recente oproepen voor vrijwilligers hebben wél effect gehad! Zo hebben we in Ilya van Iwaarden een uitstekende kantinemedewerkster erbij en is Marlou Eckhart het wedstrijdsecretariaat komen versterken. Super!
  • Evaluatie van het jubileum. Last maar zeker niet least. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Het weer was natuurlijk een heerlijke opsteker maar ook de sfeer was uitstekend. Mooie prestaties tijdens de clubkampioenschappen met de maar liefst 1.95m (een clubrecord jongens A) van Lars Dirkzwager als letterlijk hoogtepunt. De WTC en het secretariaat heeft ook weer een pluim verdiend voor de compacte organisatie. Daarna de atletiekquiz waarbij de oudere jeugd zich op een fantastische manier ontfermde over de jonkies en er gezamenlijk fanatiek gepuzzeld werd naar de oplossing. Dank aan Marian Steenblok en Astrid den Herder voor hun inspanningen daarvoor. De DJ Michael Hesp, gecharterd door onze nieuwbakken looptrainer Frank Houweling hield de sfeer er prima in. Het buffet was het absolute hoogtepunt waarbij Brigit Nuytinck ondersteund door onder meer Piet Sonke een prestatie van formaat heeft neergezet. Uiteindelijk hebben er namelijk ruim 200(!!!) mensen enorm zitten genieten van al het lekkers. Tijdens de bier- en limonade estafette schoof iedereen gemoedelijk naar het hek om de teams vervolgens fanatiek aan te moedigen. Snelheidsduivels, oude omaatjes, ski-outfits, clowntjes, huppeltutjes, racende ranja's, dierenpakken en Balkenende's on Beer: werkelijk alle varianten kwamen over de finish. Dank aan de medewerkers van de tappunten, Wilko de Vos voor de tijdwaarneming én alle deelnemers. De kantine draaide uitstekend. Dank aan Janet van Zweden en haar team voor de logistiek. Maar de start was net zo belangrijk. Huib Boogert heeft op miraculeuze wijze ervoor gezorgd dat de flyers sneller dan snel gedrukt konden worden en iedereen zich heeft kunnen aanmelden. Al met al geen negatief woord gevallen. Een 61-jarig feest is wat veel van het goede. Maar het smaakte wel naar meer.

 

Share this post