En daar stond ze ineens ingeklemd tussen de beroemdheden: ons lid Henny Strating uit Kamperland. Letterlijk in het middelpunt!

Bij de start van de Kustmarathon van afgelopen zaterdag in Burgh stonden de broers Gérard en Dennis de Nooijer vóór haar en Michael Boogerd áchter haar. (Zie de foto bij dit bericht). Een mooie herinnering voor later!

Overigens werd ze niet toevallig omsloten door deze sportmannen. Henny maakte (op uitnodiging) deel uit van het Kustmarathon ZLM-team. Dat team verscheen in Burgh als groep aan de start. De foto werd gemaakt door haar ploegmaat Koen de Vries.

ZLM Verzekeringen bracht in de maanden voorafgaand aan de Kustmarathon een eigen ploeg van 15 man op de been. Daarvan maakten eigen medewerkers deel uit, maar ook relaties en bekende sporters. Er werd intensief samen getraind.

Vijf van de vijftien teamleden zijn, toevallig of niet, lid van AV’56: Peter Balkenende, Henny Strating, Ingrid Koene, Marius Besuijen en Danmar Dees. Ook ex-AV’er Huub van Noorden, in 2013 Kustmarathon-winnaar, zat in het team.

De foto van Henny tussen de bekende sportmannen is te vinden in een verhaal op het weblog van Koen de Vries: https://koendevries.wordpress.com/2017/10/08/wat-een-topteam

 

henny_strating_2017.jpg

Share this post