De heuveltrainingen van de afgelopen wintermaanden (elke zondagmorgen in de duinen bij Westenschouwen) zijn weer ten einde. De deelnemers sloten af met het gezamenlijk overhandigen van een attentie aan trainer Jan de Wilde.

Er was echter een probleempje bij de overhandiging: op de laatste training (t.w. 31 maart) was Jan er niet. En als je iemand een cadeautje wilt aanbieden, is het toch wel een vereiste dat de ontvanger daarbij aanwezig is….

De overhandiging werd daarom ‘opgespaard’ tot de eerstvolgende dinsdagavondtraining (specialisten) op de baan, t.w. 2 april. Er was voor Jan een liter bier van Westmalle gekocht, mooi verpakt in een kist.

Op het kistje waren drie actiefoto’s geplakt, die Martijn Lavooij op een van de laatste heuveltrainingen gemaakt had. Het geld dat na aanschaf van deze attentie overbleef, werd  -ook verpakt-  cash meeoverhandigd aan Jan. Dat gebeurde door Huub Beelen, een van de deelnemers aan de heuveltrainingen.

Daarna werd de dinsdagavondtraining vervolgd. Zover bekend staan de heuveltrainingen voor de volgende winter opnieuw op het programma. Ze staan open voor alle geïnteresseerde atleten, dus ook voor niet-AV’56-leden.

 

jan_heuvel_2019.jpg

FOTO: Jan de Wilde (re.) krijgt enkele attenties verhandigd van Huub Beelen, als dank voor de heuveltrainingen van het seizoen 2018/2019. (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post