De ingelaste pupillenwedstrijd van zaterdag 12 juni op onze eigen baan gaat gewoon door. Het wordt een volwaardige, open wedstrijd. De belangstelling voor het evenement is onverwacht groot. Zelfs atleetjes uit Zuid-Limburg willen meedoen.

Op grond van de contacten die zuidelijke atletiekverenigingen met AV’56 hebben gezocht, mag een deelnemersveld worden verwacht van circa 150 pupillen. Zo zullen op die zaterdag twee volle bakken kogelstoten en twee volle bakken verspringen in bedrijf zijn.

Een voorlopig programma plus chronoloog staat al op onze site. Het definitieve chronoloog wordt vanaf 10 juni geplaatst. Het programma staat ook op www.atletiek.nu. Inschrijven: aldaar. Dat kan vanaf nu.


Nog altijd voorzichtig zijn!

Als uitvloeisel van het meest recente kabinetsbesluit (per 1 juni) zijn nog wél de gebruikelijke RIVM-maatregelen van kracht, alsook het specifiek voor onze sport gemaakte Protocol Verantwoorde Atletiek van de AtletiekUnie.

Zo mag publiek nog altijd niet worden toegelaten. Wél is 1 begeleider per pupil toegestaan. Die begeleider moet zich hiervoor via het speciale formulier (ook op deze site) aanmelden. De kleedkamers mogen weer open zijn. De kantine is nog altijd gesloten. Er is wel een afhaalmogelijkheid via de openslaande deuren. En uiteraard blijft de onderlinge afstand 1,5 m voor 12-plussers.


Laatste gezondheidscheck

Nog enkele formele punten. De inschrijving van de deelnemertjes en de aanmelding van de begeleiders sluit op donderdag 10 juni. Het toekennen van startnummers wordt via de mail gecommuniceerd, alsmede de berichten aan de begeleiders en de verenigingen.

Op de dag van de wedstrijd hebben de deelnemertjes toegang op vertoon van hun startnummer; de begeleiders op vertoon van het aan hen gestuurde mailbericht (uitgeprint of op gsm). Bij de ingang vindt nog een laatste corona-gezondheidscheck plaats.

 

pupvol 2021

FOTO: Onze baan is zaterdag 12 juni het toneel van een open pupillenwedstrijd.  (Foto: AV’56).

 

Share this post