Op uitnodiging van de Goese Sportraad komt drs. Berend Rubingh een lezing geven over ‘de sportwereld van de toekomst’. Datum: maandag 25 februari, aanvang 19.30 uur. Locatie: achterzaal kantine Omnium Goes.

Berend Rubingh is kerndocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en staflid aan de Vrije Universiteit van Brussel. Hij heeft ook een eigen marketing- en organisatiebureau. Zijn specialisme is het veranderen van strategie, structuur en cultuur binnen sportverenigingen.

Over de dingen die in de nabije toekomst afkomen op sportverenigingen en sportaanbieders, heeft hij een belangwekkend boek geschreven: ‘De kracht van verenigen’.  Daarin komen zaken aan de orde zoals ledenwerving, ledenbinding, het vinden en behouden van vrijwillig kader, sponsoring, bestuurlijke verantwoordelijkheid, etc.

Na de inleiding van Berend Rubingh volgt een discussie met enkele (zoals de Sportraad ze noemt) ‘prikkelende forumleden’, inclusief een uitdagende gespreksleiding (Jaco van der Tang). Uiteraard kunnen de aanwezigen royaal meepraten over het onderwerp.

Op basis van de medewerking van de gemeente Goes ontvangt iedere aanwezige sportvereniging/sportaanbieder het boek van Rubingh gratis.

Graag vooraf aanmelden per e-mail: goese.sportraad@gmail.com.

 

goes_zwembad_2019.jpg

 

Share this post