(Yvonne en René Moerland uit Yerseke deden afgelopen weekend mee met de marathon van New York. Ze hadden hun deelname verbonden aan een goed doel. Hieronder vertellen ze in het kort iets over hun ervaringen. Yvonne is lid bij ons).

Hij was mooi!! Eigenlijk was onze missie al geslaagd! Bijna €5000 op mogen halen voor de vreselijke spierziekte ALS...

Maar wat een bruggen, wat een putdeksels, wat een gaten en scheuren in de weg! Om 5 uur ’s morgens zaten we al aan de boterhammen, 6:50 uur met de bus mee om vervolgens om 11 uur te starten. In verband met akelige blessure stond ik bij René, Sebas en Marije in hetzelfde vak. (Was gezellig, maar ook een inhaalslag).

Mensen inhalen, stilstaande mensen passeren, mensen die onderweg belden om te zeggen hoe gaaf het is, mensen met blades, rolstoelers: echt alles kwam voorbij. Inhalen, stilstaan en weer verder.

Had het harder gekund? Jazeker, als ik in het juiste startvak gestaan had en geen 1/2 jaar met een blessure gelopen had. Maar de vraag, of we genoten hebben (en dat stond voorop): jazeker, héél erg genoten! En een pr (Yvonne 3.27 u, René 5.01 u)! En een mooi bedrag opgehaald! Mede door jullie allemaal. En een megamooie plak en dito ervaring rijker! Missie geslaagd dus. We gaan nu heerlijk nagenieten van de pr’s! En nog een paar dagen de New Yorkse sfeer snuiven.

We denken ook in dankbaarheid aan: Scelta mushrooms, Koole sport, onze sponsors Berry voor de heerlijke shirts, Beyuna, Joan coach, trainer Jan de Wilde, Juud niet te vergeten, M’n vader en moeder die zo lief voor Myron en Porsche zorgen, en alle lieve vrienden en kennissen om ons heen voor de apps, mails, berichten, enz! Paula voor d’r aanmoedigingen en peptalk ook obs Parelmoer voor jullie leuke stukje op Facebook. En alle gevers aan onze ALS-actie.

 

yvonne_newyork2_2018.jpg 

FOTO: Yvonne en René in het Central Park tegen het bekende decor van Manhattan.

 

yvonne_newyork1_2018.jpg 

FOTO: De plak is binnen!

 

Share this post