Nog even een herinnering: vergeet niet mee te doen aan de Den Inkelcross in Kruiningen, aanstaande zaterdag 2 december.

De populaire AV’56-veldloop wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden. De organisatie is in handen van onze eigen Wedstrijd- en Trimcommissie (WTC). De pupillen beginnen om 12.30 uur, de volwassenen om 13.40 uur.

De jaarlijkse Den Inkelcross behoort tot de serie van zeven winter-veldcrossen die de Zeeuwse atletiekverenigingen elke winter organiseren. De Den Inkelcross is de bijdrage van AV’56. De cross in Kruiningen telt uiteraard mee voor het eindklassement van de De Zeeuwse Verzekeringen Crosscompetitie 2017/2018.

Een bijzonderheid: voor de jeugdleden van AV’56 is de wedstrijd tevens het club-crosskampioenschap.

Voorinschrijven (via www.inschrijvenzeeland.nl) kan nog tot woensdag 29 november 24.00 uur. Na-inschrijven: op de wedstrijddag in de kantine van camping Den Inkel, tot uiterlijk een uur vóór de start.

Nadere informatie: https://www.av56.nl/wedstrijd/den-inkelcross-2017-12-02


Kalender

Twee crossen van de Zeeuwse crosscompetitie 2017/2018 zijn intussen geweest (Hulst, Aardenburg). De kalender van de competitieserie ziet er verder nog als volgt uit: 2 dec Den Inkelcross Kruiningen, 13 jan Deltacross Westenschouwen, 27 jan Scheldesportcross Westdorpe, 10 feb Grevelingencross Bruinisse en 3 mrt Kustcross Vlissingen.

 

FOTO’S: Een van de starts van vorig jaar (Foto’s: Huib Boogert)

Share this post