Sinds kort hebben we een nieuwe wervings- en promotiefolder van onze vereniging. Misschien ben je ‘m al ergens tegengekomen. De oude flyer uit 2015 is daarmee ‘uit de running’.

De nieuwe flyer is gedrukt door Grafisch Bedrijf Goes (GBG), van ons lid Chris van Antwerpen.

De folder heeft een aantal veranderingen en vernieuwingen ondergaan. De afmeting is vergroot van 10x21 cm naar 15x21 cm. Verder is een overzicht opgenomen van de vele wedstrijden die AV’56 (mede) organiseert.

De mogelijkheid om lid te worden is sterk gemoderniseerd. Aspirant-leden kunnen nu direct doorlinken naar een eenvoudig aanmeldformulier op onze site. Ze kunnen daarvoor ook gebruikmaken van een QR-code.

De flyer is vooral bedoeld voor wervingsdoeleinden. We kunnen de jeugd bijvoorbeeld een folder meegeven bij de jaarlijkse Poelbosloop voor (basis)scholieren, alsook bij andere wedstrijden en kennismakingsmiddagen. Om die reden is gewerkt met veel foto’s.


Exemplaren nodig?

In de kantine staat een folderrek, met flyers om mee te nemen en uit te delen aan mensen van wie jij denkt dat ze interesse in AV’56 hebben. Voor het geval je grotere aantallen nodig hebt, bijvoorbeeld om bij jou op school of aan je vrienden/collega’s uit te delen: stuur even een mailtje naar [email protected], met daarin het aantal folders dat je denkt nodig te hebben.

Ken je mensen die niet zelf meer actief willen mee komen sporten, maar best wel enthousiast zijn om als vrijwilliger iets voor de club willen/kunnen betekenen… ook dan is de folder een informatieve binnenkomer!


Colofon

De foldertekst is geschreven door onze webredactie. Het ontwerp is van ons (behulpzame) oud-lid Gertjan Bakker (K2GraphX.nl). De foto’s zijn gemaakt door Martijn Lavooij en Huib Boogert, en geselecteerd uit de uitgebreide ‘beeldbank’, te vinden op www.av56.nl. GBG nam de druk voor zijn rekening.

 

flyer_av_voorzijde_2024.jpg

flyer_av_achterzijde_2024.jpg

FOTO’: Voor- en achterzijde van de flyer.