Onlangs was bij AV’56-wedstrijden een primeur te noteren: Wim Wouters trad voor het eerst op als speaker. Hij deed dat uitstekend. Hij versterkt ons bestaande speakerskorps.

Dat eerste optreden als microfonist speelde zich af tijdens een ‘uitwedstrijd’ in Zierikzee, waar AV’56 op zaterdag 1 juni gastvrijheid genoot bij collega-vereniging Delta Sport voor twee van onze baanevenementen. ’s Morgens stond de Ir. Knaap-pupillencompetitie op het programma en ’s middags de Open Baanwedstrijden.

Aan alles was te merken, dat Wim zich goed had voorbereid op zijn nieuwe taak. Hij zorgde ervoor, dat hij de startlijsten en uitslagenlijsten tijdig kreeg toegespeeld van het wedstrijdsecretariaat om het publiek langs de baan op de hoogte te houden. Verder gaf hij tijdens de wedstrijden enthousiast commentaar.

Wim (64) is woonachtig in Kruiningen. Vorig jaar werd hij gepensioneerd als basisschooldirecteur aldaar. Omdat hij wat méér vrije tijd kreeg, trad hij toe tot de Wedstrijd- en Trimcommissie (WTC) en nam daar de taken van Steffi Berks over inzake de coördinatie van de juryleden. Zo rolde hij ook in het speakerswerk. Wim is lid van AV’56 sinds 1987.

 

FOTO: Wim houdt in Zierikzee op ontspannen wijze het publiek op de hoogte van de gebeurtenissen op de baan. (Foto: Lenie Polfliet).

 

Share this post