De inschrijving voor de Onderlinge Oefenwedstrijden van zaterdag 24 maart is opengesteld. De voorinschrijving sluit op donderdag 22 maart te 18.00 uur.

De Wedstrijd- en Trimcommissie (WTC) wil graag dat iedereen gebruikmaakt van de mogelijkheid tot vóórinschrijving. Dat kan via de link https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/17776/ . Na-inschrijven kan op de wedstrijddag slechts tot 12.30 uur. Deelname aan de Onderlinge Oefenwedstrijden is uitsluitend voorbehouden aan eigen leden. Het evenement is traditioneel de opening van het baanseizoen.

Het voorlopige chronoloog is begin februari al verschenen. Het kan bekeken worden op https://www.av56.nl/wedstrijd/onderlinge-oefenwedstrijd-2018-03-24 . Ook benaderbaar via de homepage van de site, kalender rechts onderin.

De WTC en het bestuur wekken vooral óók de volwassen leden op om in te schrijven. Hun deelname bleef vorig jaar ver achter. De wedstrijden worden echter ook voor hén georganiseerd!


Meerkamp voor de pupillen

Net als vorig jaar kennen de ‘Onderlinge’ van 24 maart voor de pupillen een meerkamp. Junioren en senioren kunnen inschrijven per onderdeel. Dat geldt ook voor de afsluitende 2000 meter steeplechase, die vooral bij de junioren zéér populair is….!

De Onderlinge Oefenwedstrijden duren naar verwachting van ca. 13.00 tot 17.00 uur.

 

FOTO: Concentratie en inspanning op een loopnummer tijdens de Onderlinge Oefenwedstrijden van vorig jaar. (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post