AV’56-secretaris Vera Wisse is door de PZC-redactie geïnterviewd als vrijwilligster bij onze vereniging. Het interview is opgenomen in een speciale, eenmalige bijlage van de krant (vr 2 nov) met de titel ‘Clubhelden’. De focus ligt daarin op sportclubs. 

Ze vertelt in de krant, dat ze bij ons secretaris, jurylid en trainster is. Ze steekt daar per week veel tijd in, naast haar dagelijkse werk als sportdiëtiste en als HBO-docente. Maar ze doet het welbewust: “Ik haal veel plezier uit de atletiek. Op deze manier kan ik iets terugdoen de sport”.

Op de vraag, hoe ze haar werk, privéleven, sportactiviteit en vrijwilligerswerk kan combineren, is het antwoord rechttoe rechtaan: “Strak plannen!”.

Voor mensen die erover denken om ook vrijwilliger bij hun sportvereniging te worden, heeft ze een zinvolle tip: “Ga bij je club na, wat er allemaal mogelijk is. Al doe je maar een paar keer per jaar mee, alle kleine beetjes helpen”.

Opmerkelijk is overigens, dat Goes in de PZC-bijlage ‘Clubhelden’ sterk vertegenwoordigd is. Ook vrijwilligers van onze ‘buren’ Togo en SSV’65 worden belicht.

De bijlage loopt vooruit op de verkiezing van de clubheld van het jaar in de amateursport.

 

clubhelden_pzc_2018.jpg

FOTO: Het artikel in de PZC van vrijdag 2 november.

 

Share this post