De meeste pupillen kozen eieren voor hun geld na het nachtspel en gingen lekker slapen, maar de junioren waren om 03:30 uur nog druk met een slaapzakrace op de gang. 

Voor de leiding hielp de zomertijd ook niet echt. Maar om 8:00 uur klonk de bel en een lekker opzwepend muziekje en kon de grote schoonmaak beginnen. 

De leiding had in die tijd de tafels gedekt en iedereen kon genieten van een paasontbijt, niets ontbrak bij het ontbijt. De pannenkoeken van de dag ervoor gingen er met paasstol, eitje, krentenbollen, eierkoeken, enz. goed in. 


Tips en Tops

Tijdens de lunch konden de kinderen de tips en tops van het kamp opschrijven, een aantal opmerkelijke tips en tops willen we jullie niet onthouden:

  • Later wakker worden
  • Meer slapen tot 9 uur
  • Van tevoren afspreken tot hoe laat je mag opblijven, bv. tot 4 uur
  • Niet met muziek gewekt worden


Laatste check

De laatste check in de kamers werd gedaan, sommigen kids werden nog even verzocht om de bezem door de kamer te halen of om die ene sok in de tas te doen. Om vervolgens te starten met het laatste spel, ‘Zoek de Paashaas’. 

De groepen werden weer in tweeën gesplitst en het startsein werd gegeven om zowel de paashaas als de eieren te zoeken. 

In de tijd dat de kids aan het zoeken waren, heeft de overige leiding gezorgd dat heel het kamphuis er weer spic en span uitzag, en buiten stond er nog een lekker lunch gereed. 


Op naar volgend jaar

Om 12 uur werden nogmaals de sponsoren, maar ook zeker de kinderen, bedankt voor het geweldige kamp en gaat de werkgroep op zoek naar een nieuw kamphuis, want volgend jaar gaan we ergens anders de boel op stelten zetten. 

Om 12:15 uur kwamen de eerste foto's binnen in de appgroep met foto's van slapende kindjes op de achterbank, wij zien dit als compliment. 

Mochten er nog tips zijn voor een nieuwe locatie, dan horen wij dit graag via [email protected]

De laatste foto's worden vandaag toegevoegd aan het album en we willen iedereen die dit kamp mogelijk heeft gemaakt nogmaals bedanken voor zijn of haar inzet!

 

Werkgroep jeugdkamp AV'56,

Corine, Debby, Karin en Marieke