Onder de vlag van Run Your Own Race wordt op Hemelvaartsdag een ‘testtrainingsloop’ gehouden rondom de Stelleplas bij Heinkenszand. De aanvang is 13.00 uur.

De organisatie is in handen van Jan Roose (JARO). Jan vond het té jammer dat de Meidoornloop (8 mei) bij Nisse de laatste virtuele loop op de agenda zou zijn. Daarom nam hij het initiatief voor nóg een loop: de Hemelvaartsdagloop.

Het programma vermeldt een loop van 2600 meter (= 2 ronden) die om 13.00 uur begint en een loop van 6500 meter (= 5 ronden) die om 13.30 uur begint.  

Start en finish bij het restaurant. Het parcours bestaat uit schelpenpad en 1 grasstrook rond de Stelleplas. Het is dus zeker geen cross.


Geen startnummers, geen prijzen

In beginsel wordt er gestart met viertallen (als het mag met meer), om de 30 seconden. Zelf je tijd opnemen en doorgeven aan de jury. Deze jury zal indien mogelijk ook instaan voor de tijdwaarneming en de rondentelling. Geen startnummers en alles valt onder de noemer “testtrainingsloop”.

Uiterlijk 10 mei aanmelden via jacroose@hetnet.nl met vermelding naam, vrouw of man, club of woonplaats en afstand. Je mag maar aan 1 afstand meedoen. Na-inschrijven kan niet.


Gratis deelname

Deelname is gratis, maar er zijn geen prijzen (misschien een aardigheidje ). Met een beetje geluk is het terras van de brasserie open, maar verder zijn er geen voorzieningen.

Bij voldoende deelname op de Stelleplas (minimaal 25) organiseert JARO op pinkstermaandag een 3/15 km in het Poelbos.  

 

stelleplas ryor 2021

 

FOTO: Rondom de Stelleplas.

Share this post