Na het eerste record van Bert van Opstal in januari behaalde hij bij de mannen 55 al weer 3 nieuwe clubrecords bij de Belgische kampioenschappen Meerkamp. Bij de 5-kamp zette hij op de 60 m horden een tijd neer van 10.34 sec. Bij hoogspringen bereikte hij een hoogte van 1.46 m en bij het verspringen sprong hij 4.80 m. Met deze prestaties haalde Bert de 2e plaats en dus een zilveren medaille bij het Belgisch kampioenschap. Deze 3 clubrecords zijn tegelijk ook Zeeuwse records.

Op de weg had Monique Verschuure succes in de categorie vrouwen 40. Bij de Groet uit Schoorlrun verbeterde ze haar eigen record op de 10 km van afgelopen november met meer dan 1 minuut. Ze liep nu 37.28 min. Op de 20 km zette ze bij de 20 van Alphen een recordtijd neer van 1.18.31 uur. Deze prestatie betekent ook een Zeeuws record.

We hopen dat we de clubrecordiploma's a.s. vrijdag bij de Algemene ledenvergadering uit te kunnen reiken of zaterdag bij de Onderlinge Oefenwedstrijd.

Verder zijn er sinds de clubkampioenschappen in september nog meer records behaald, waarvan al op de site melding is gemaakt, maar de diploma's daarbij zijn nog niet uitgereikt. Het betreft de records van: Noortje, Bert, Gisela, Hennie (3x), Wim, Kees, Monique (2x), Hans en Henny. Hopelijk kunnen jullie vrijdagavond of zaterdagmiddag aanwezig zijn voor de uitreiking.

Allemaal natuurlijk van harte gefeliciteerd met de behaalde records en sterkte gewenst bij het vervolg dit seizoen.

Kees van den Pol