Voor de 7E Racketcentrum Kapelle-loop (van Jaro) op zondag 18 februari a.s. komen de inschrijvingen momenteel goed op gang. Wellicht sta jij ook al op de deelnemerslijst.

De meeste deelnemers schrijven echter pas de laatste week in, omdat ze toch even de weersverwachting afwachten en de vorm van het moment willen beoordelen.

Helaas is de belangstelling bij de jeugd, in verhouding tot de ouderen, voorlopig iets minder. Alleen bij voldoende deelname lopen meisjes en jongens apart.

Met het huidige weer drogen de schelpenpaden snel en goed op, maar dat is nog geen garantie voor 18  februari. Voor de verloting op startnummer heb ik al 50 prijzen, variĆ«rend van sokken via shirtjes en mutsen tot aan hippe zonnebrillen. Ongetwijfeld komen er nog prijzen bij.

Mijn oproep voor extra hulp heeft geholpen, want ik heb voor deze wedstrijd drie mensen aan mijn team kunnen toevoegen. Hartelijk dank, want zonder vrijwilligers geen wedstrijd. Voorinschrijven kan nog tot zaterdag 17 februari 20.00 uur, via jacroose@hetnet.nl, met vermelding van naam, m/v, geboortedatum, afstand, club (of woonplaats). Je krijgt dan in ieder geval een bevestiging.

Na-inschrijven: op de dag zelf in het Racketcentrum vanaf 12.30 uur tot een half uur voor jouw wedstrijd. Deelname is gratis en alle finishers krijgen een medaille.

 

FOTO: Racketcentrum Kapelle-loop van vorig jaar (Foto: Huib Boogert).

 

Share this post