Het tweede online-webinar van AV’56-trainer Jos den Hollander over sporthorloges (dit keer Garmin) trok woensdagavond 21 april veel deelnemers. Maar liefst 25 belangstellenden wilden graag weten, hoe ze hun horloge maximaal kunnen gebruiken. 

Het eerste webinar (een week eerder) ging over het Polar-horloge. Daarvoor meldden zich tien Polar-adepten aan. Er zijn minder Polar-gebruikers dan Garmin-gebruikers.

Ook op deze Garmin-woensdag viel het webinar uiteen in een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. De theorie bestond uit een presentatie over de trainingsleer en hoe je die kunt gebruiken in een trainingsschema. Tijdens het praktijkgedeelte werd er ‘in het systeem’ gedemonstreerd.

De webinars van Jos duren ongeveer een uur, maar omdat er veel vragen waren, liep het dit keer uit tot 20.30 uur. De deelnemers konden het webinar érg waarderen. De webinars voorzien duidelijk in een behoefte.

Wie de online-bijeenkomst van woensdagavond jl. niet kon bijwonen, heeft nog de mogelijkheid tot een soort ‘Uitzending gemist’. Klik hier om de opname van het webinar te zien: https://youtu.be/H7o45ONzUtg

 

garmin webinar 2021

 

FOTO: Een deel van de online-presentatie. Onderin een aantal van de deelnemers, plus initiatiefnemer Jos zelf.

 

Share this post