Op vrijdag 15 september kunnen wedstrijd- en recreatieve lopers weer de krachten meten in de 22e WEA Stadsloop. Door de binnenstad en over de Oostwal lopen ze weer vier rondjes van elk 2 km over het gebruikelijke parcours.

Die 8 km-loop is bij leden en niet-leden van AV’56 erg populair vanwege de route door historisch Goes. De organisatie is weer in handen van AV’56.

Vanuit het verleden is de WEA Stadsloop oorspronkelijk bedoeld voor bedrijventeams van vier personen. Er worden slechts dames- óf herenteams ingeschreven. De vier deelnemers/deelneemsters tellen allen mee voor het ploegenklassement. Ze moeten dus alle vier finishen.

Daarnaast kan er uiteraard ook individueel worden ingeschreven. De afzonderlijke leden van de bedrijventeams tellen óók mee in het individuele eindklassement. Er wordt niet met leeftijdscategorieën gewerkt.


Start en finish

De start en finish zijn voor de ingang van de Grote Kerk. Startnummers ophalen en na-inschrijven geschiedt op het wedstrijdsecretariaat, dat te vinden is in het nabijgelegen kantoor van WEA Accountants. ‘Kleedlokaal’ is de Grote Kerk. Het startschot valt om exact 19.15 uur.

De prijsuitreiking is om circa 21.00 uur in de Grote Kerk. Er zijn prijzen voor de drie eerste finishers in de volgende vier klassen: team heren, team dames, heren individueel en dames individueel. De hoofdprijs (een arrangement in een bungalowpark van de Roompot) wordt verloot onder álle in de kerk aanwezige deelnemers. Wie te vroeg vertrekt, kan het arrangement mislopen. Er wordt dan opnieuw geloot. Er worden ook cadeaubonnen verloot van Restaurant Le Beau en sportspeciaalzaak Lopers Company.

Leden van de organiserende vereniging AV’56 mogen aan de individuele loop gratis meedoen, mits ze zich voorinschrijven via stadsloop@av56.nl.


Informatie en voorinschrijven

Alle verdere informatie en de deelnametarieven zijn na te lezen in de info op onze site.

Voorinschrijven voor alle teams en voor individuele niet-AV’56-leden kan tot woensdagavond 13 september via de volgende links:

Herenteams: https://openentry.riytechnologies.com/nl/?id=bdtlJBbCPUGDdUbv3bdIeQ

Damesteams: https://openentry.riytechnologies.com/nl/?id=pMOI4793ekG0GReyKti6LQ

Individueel: https://openentry.riytechnologies.com/nl/?id=tiS702wSqUm1JcWfe4SNYA

Na-inschrijven kan tot 30 minuten voor de start. In dat geval a.u.b. met gepast geld betalen.

Sponsors van de WEA Stadsloop van vrijdag 15 september zijn: WEA Accountants en Adviseurs, AV’56, Bakker Boer, Roompot Vakanties, restaurant Le Beau, Lopers Company, Drukkerij Zoeteweij en grafisch bureau K2-Graph-X.

 

flyer_wea_2017.jpg

FOTO: De flyer van de 22e WEA Stadsloop.

 

Share this post