Er is veel te doen op zaterdagen in het najaar. Maar dat mag geen reden zijn om zaterdag 29 september a.s. afwezig te zijn op onze clubkampioenschappen! Je wordt er gewoon verwacht.

Op de eigen clubkampioenschappen dient het ledenbestand van jong tot oud natuurlijk aan te treden voor de jaarlijkse onderlinge krachtmetingen. Vergeet niet in te schrijven! Het kan nog  tot en met donderdag 27 september 18.00 uur.

Een aantal leden van AV’56 heeft zich het afgelopen jaar zodanig verbeterd, dat ze een persoonlijk record of misschien zelfs een clubrecord zouden kunnen aanvallen. Die kans moeten ze uiteraard niet voorbij laten gaan. Bestuur en WTC roepen daarom iedereen op tot deelname!

Daarbij hoort het dringende verzoek om met het inschrijven niet tot het laatste moment te wachten. Als iedereen dat doet, geeft dat veel extra werk voor de ‘werkvoorbereiders’. Spreid de inschrijvingen. Anders gezegd: meld je zo spoedig mogelijk aan! Gebruik daarvoor deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/24941/

Als je nadere info wilt hebben: https://www.av56.nl/wedstrijd/clubkampioenschappen-2018-09-29

 

Share this post