Hoe kom je bij onze atletiekbaan?

Sportpark Het Schenge Geldeloozepad te Goes staat aangegeven op de witte bordjes met blauwe letters die langs de Ringbaan en Westhavendijk staan.

Komende vanuit de richting Bergen op Zoom
  1. Op de snelweg A58 neemt u de afslag Goes/Zierikzee (knooppunt De Poel)
  2. De A58 gaat hier over in de snelweg A256; deze volgt u tot aan de verkeerslichten. Bij de verkeerslichten rechtsaf richting Goes.
  3. U komt na 300 meter bij een rotonde (Tiendenplein). Deze neemt u voor driekwart (richting Ring+P - Noord – Haven).
  4. U rijdt nu op de Ringbaan-West. Bij rotonde (Ronda Gosaplein) rechtdoor. U rijdt voorbij de tv-toren. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf (richting Sportpark/Wilhelminadorp). Dat is vóór de ophaalbrug. U rijdt dan op de Westhavendijk.
  5. U rijdt ca. 1 km rechtdoor (met links van u het sportpark), tot aan de verkeersborden met ‘Sportpark – Het Schenge Noord’. Daar linksaf. Meedraaien met volgende bocht naar links. Pas op: u kruist een fietspad met verkeer uit beide richtingen! U bereikt het parkeerterrein. Rechts achterin ziet u het levensgrote logo van onze vereniging AV’56.
Komende vanuit de richting Zierikzee
  1. Rij over de N256 tot aan de verkeerslichten bij Goes; sla linksaf naar Goes; daarna volgt u de route als boven beschreven vanaf de rotonde Tiendenplein. Dat is de voorkeursroute voor autobussen.
  2. Personenauto’s kunnen op de N256 ook afslaan naar Wilhelminadorp en via deze (vrij bochtige) route naar sportpark ’t Schenge rijden. Rechts afslaan bij verkeersbord ‘Sportpark – Het Schenge Noord’. Daarna direct met bocht meedraaien naar links. Pas op: u kruist een fietspad met verkeer uit beide richtingen! U bereikt het parkeerterrein. Rechts achterin ziet u het levensgrote logo van onze vereniging AV’56.

Wij wensen u een goede reis!

Adres

  • Goese Atletiekvereniging AV'56
  • Geldeloozepad 5, 4463 AJ Goes
  • 0113-230788 (Dit nummer is ALLEEN bereikbaar tijdens wedstrijden en/of vergaderingen)

Routeplanner