Uurloop weg op maandag, 20 mei 2024

                    STELLEPLAS UURLOOP

                              RECREATIEVE LOOP VAN 1 UUR + RONDE AFMAKEN

                OP MAANDAG 20 MEI ( PINKSTERMAANDAG ) AANVANG 14.00 UUR.

                                   LOCATIE: HEINKENSZAND/STELLEPLAS

 

Opzet.

Bij deze wedstrijd lopen ( wandelen mag ook ) we een uur en maken dan de ronde af. Je bent dus iets langer aan het lopen dan een uur. De ronde rond de Stelleplas is ongeveer 1300 meter en bestaat uit schelpenpad en gras. De loper met de meeste ronden wint en bij een gelijk aantal ronden telt de aankomst. Voor deze wedstrijd is toestemming verleend door de gemeente Borsele..

Wie kan er meedoen?

Eigenlijk kan iedereen meedoen. Je kunt het uur solo lopen, maar ook als duo of trio. Bij deze teams wissel je elkaar in principe elke ronde af, maar een sterkere loper mag ook 2 rondjes achter elkaar lopen. Zo kan een vader of moeder bijvoorbeeld een team vormen met 2 kinderen of een trainer met 2 pupillen, maar andere samenstellingen kunnen uiteraard ook.

Deelname is gratis. Iedereen krijgt een prijsje en de snelsten ( vrouw, man, team ) een extra prijs.  Verder is er nog een verloting op startnummers met 15 á 20 prijzen. Prijsuitreiking en verloting op het terras van de brasserie.

Inschrijven.

Je kunt t/m vrijdag 17 mei inschrijven via [email protected] met vermelding van in ieder geval je naam, vrouw of man, club of woonplaats. Verder of je solo, als duo of trio meedoet en met wie je dan samenloopt en eventueel een naam voor je team. Uiterlijk 19 mei krijg je alle details per mail. Van deze loop wordt een soort uitslag gemaakt, d.w.z. van iedereen het aantal gelopen ronden.